Dagens Mys

Julskinks-premiär och fint sällskap


Dagens Pyssel

Medan skinkan kokar färdigt gjorde vi ett par nejlikeapelsiner. Mmmmm, det luktar jul! Snart ska vi ut och busa i snön (var meningen att bi skulle göra st när det var ljust, men det skedde en olyckshändelse i overallen när vi handlade).

Jag käkar färsk ingefära för att bli pigg och förklarar vad det är för något.. Då säger mitt fina barn:

Men utefära då? Är det det mamma?

Fina.


Dagens Film

Har en riktig piss och skit dag som började bra, men det krävdes inte mycket för att jag skulle finna mig själv deprimerad, uttryckslös och ledsen.

Livar upp dagen med det här vackra barndomsminnet


Dagens Bragd

Har känt mig så här... Sonen var hemma från dagis och jag har varit trött och grinig. Han på världens bus humör.
Vi kivades en hel del, men mycket kärlek med så klart. Nu hänger julgardinerna uppe och dukarna ligger så fint på bord och byrå. Nu pusta ut i soffan med min vackra stora kärlek som står ut med mig då dagarna är som värst.


Dagens Citat


Dagens Flashback

Sätter mig ner och inser att jag inte suttit på en pilatesboll sedan förlossningen för cirka 3 år sedan. Skum känsla att det var så länge sen, och jag kom ihåg hur ont jag hade. Jag hade ju nyss en bebis, en bebis som fyllde tre år alldeles nyss. 

 


Dagens Roligaste

När sonen stolt kommer tillbaka till sin pappa på den fullsatta restaurangen och lysande säger, högt och ljudligt:

-Pappa! Mitt bajs hade TVÅ färger!

Dagens Nyhet

Hahaha, jag skrattar ihjäl mig!! Skulle absolut kunna varit jag på cykeln... Fatta att vara ögonvittne!! Fnissar på mig!



Dagens Bus

Sambon har med sig körtjejen för att lägga det sista på sången, jag och världens bästa barn åkte till drakborgen i birsta för att roa oss. Smarta jag har de absolut bästa busbyxorna... Eller inte.


Dagens Götta

Mörk bild men jag måste få med det här ikväll. Sagolikt goda. Vi kolla på Avengers och har redan tyckt en påse, får se om vi känner oss tillräckligt flotta för att gå och köpa en till. Hej finnattack! Vad gör det när man får svulla?!


Dagens Förberedelse

Imorgon ska vi på roadtrip till Sundsvall! Hyrbil från Statoil, minsta och billigaste.. Sambon är rätt nervös att vi inte kommer att få plats, men 3 vuxna och ett barn i bilstol ca 40 mil är väll inga problem i en Ford Ka? Ja jag kör ju så för min del finns det plats. Håller tummarna att bli lämnad ifred på vägen, jag är ju inte helt van vid att köra längre.


Dagens Förakt

Att ta sig rätten att säga "jag vet hur det känns" utan att ha en tillstymmelse till att veta.

Dra smuts och fördärv över något som redan är infekterat, på ett helt annat sätt. Indirekt anklaga någon för hemska handlingar, någon som aldrig rört en drog blir jämställd med en som varit riktigt djupt i skiten under väldigt många år.

Jag vill inte behöva känna sån enorm frustration när det gäller vuxna människor. Att vara helt ärlig för en gångs skull i sitt liv. Se hur man hela tiden motarbetat sig själv, på grund av det djupa självförakt man har på grund av en riktigt destruktiv barndom som inte blivit behandlad. Ett behov av att hela tiden lägga krokben för sig själv, störningen i att medvetet omedvetet få människor att inte tycka om en, för om man gör det så vet man ändå anledningen. Då är det inte så att dom helt enkelt inte tycker om DIG för den du är. Se den onda cirkeln som varit ett sätt att leva hela livet. Herre gud, bara sluta tyck så otroligt synd om dig själv!

Det är kanske vad som skulle behövas. Vad vet jag, jag är inte expert. Bara otroligt frustrerad.


Dagens Götta

Mmmmm det är nästan så att jag ser chokladfondanterna som sensuella, när jag sitter här vid ugnen och väntar på att de ska spricka...
Mina smaklökar älskar mig extra mycket idag.


Dagens Ord

Bajssoppa
 

Om jag hade fått ett öre för varje gång det används i mitt hem hade jag utan tvekan varit miljonär nu.
 
BajssoppaBajssoppaBajssoppaBajssoppaBajssoppa
 
 

"Vet du vad som finns under tänderna, mamma?"
 
Bajssoppa.

Dagens Tragedi

Solen går ner nu.
 
Nu, mitt på dagen så tänker den inte vara med längre. Inte för att den lyst upp min tillvaro särskilt mycket idag, men det tynger mig. 
 
Mörker mörker mörker.
 
När jag blir stor ska jag bo i ett varmt land med sol och ljumna vindar. Med veranda som pekar mot havet, eller en stor sjö. 
 
En sommarstuga i hälsingeskogarna vore inte helt fel heller. På somrarna är Hälsingland fantastiskt. 
 
Nu är det dock inte sommar och solen går ner ännu tidigare där uppe än den gör här i Haninge.
 
Skäms på dig solen som försummar detta vackra avlånga land.

Shar pei

Penis?


Dagens Citat

Kollar på en tv-serie, andra avsnittet. I första avsnittet fick vi veta att killen har dåligt självförtroende på grund av att han inte är omskuren, men hans föräldrar vägrar låta honom korrigera det lilla "felet".

Nå väl. De ligger och gosar i sängen, tjejen säger att hon är redo och killen vänder sig om för att ta en kådis. "Vänta, jag vill se den först" säger tjejen.

"Den ser ut som en shar pei"

Eftersom jag inte är en hundmänniska var jag tvungen att googla vad det är egentligen. Stackars kille.

"Blir du avtänd nu?"

"Nej, men vi kanske ska hålla oss till att bara hångla idag"

Facit i hur man knäcker en kille, del 1

Undrar om hon själv är omskuren? Snipp snapp, bort med blygdläppar och klitoris. Man vill ju inte se ut som en shar pei i muffen.

Dagens Artist

Ett nytt stjärnskott, på väg att nå högre och längre än de flesta.
 
Jag menar blott, lyssna på texterna!! Det här är tilltalande, vackert, melankoliskt, tidlöst, prestigelöst och något som alla borde höra. Längtar ihjäl mig till de släpper fler låtar, jag står först i kön!
 
Lyssna:
Simple Broken Boy
 

Gilla:
Simple Broken Boy

Nu i ditt vardagsrum.

Dagens Mat

Lasagne. Gudomlig lasagne.

Köttfärssås på 500g köttfärs, 400g krossade tomater, lök, grädde, buljongtärning, tomatpuré och kryddor.

Varva med ostsås: 3/4 dl vetemjöl (vispa ut med liten del av mjölken), 3 msk smör, 8 dl mjölk, 3dl ost, salt och peppar

Och lasagneplattor. 45 minuter i 200 grader, låt vila i 15 minuter och känn den orala orgasmen leka på smaklökarna. Mums.


Dagens Bild

Bajskorv Bajskorvsson


Dagens Musik

Jag tycker att den här låten är så gullig och fin. Vem vill inte leva så? 
 
Sambon höll på att kräkas, haha.. Men jag mår bra av den.
 
 

Dagens Nyhet

Julbelysningen kan vara en dödsfälla!
 
Min käre sambo började rabbla upp alla märken och ting vi ska undvika att köpa.. HA HA. Precis som om vi brukar ha en årlig "shoppa loss för nu är det jul" budget. Nej, jag rotar fram de gamla, ärvda och fådda sakerna som fungerat utmärkt tidigare år.
 
Jag lovar att det inte slår fel. Köper jag något så köper jag fel och vi får ligga vakna om nätterna och föreställa oss att hemmet, barnet och katterna brinner tills vi kastat fanskapet.
 
 
 

RSS 2.0