Dagens kroppsfett

Inte mindre än 3.2% har jag gjort mig av med, på en månad!! Hade gått upp lite i vikt, men med tanke på hur mycket jag svullat senaste veckorna så räknade jag med det :) -5.5cm! Wihooo!


Dagens Tröttaste

Jag hade glömt hur trött man är när man lämnar hemmet vid 7. Kroppen och ögonen skriker efter mer vila, även fast vi gick och la oss innan 22.30. Åh, att man ska ha en så fantastisk säng, att sambon ska vara så härlig att mysa med på morgonkvisten, att kudden är den skönaste skönaste.

Nu är jag på väg till min första riktiga jobbdag, förhoppningsvis. Om inloggningar osv blir klart. Spännande tider :)


Dagens Pirr

Fy så nervös jag är. Inte den bästa idén kanske att sluta röka idag, men så blev det. Har egentligen inget att vara nervös för, det är bara en allmän introduktion om företaget, men ändå. Jag ska vara representabel runt folk och inte få dem att känna sig obekväma. Hoppas att dom bjuder på kaffe, Gud vad jag är sugen på kaffe. Fast då blir jag nog mer röksugen. The kanske fungerar bra? Då kan jag spetsa det med 5 sockerbitar och låta det kicka så där fint.
Nej. Socker skulle bara vara ett substitut för nikotinet. Mitt älskade nikotin. Som kontrollerat mina känslor i åratal. Som vars sug har hjälp mig i pressade situationer och även gett mig en av de finaste relationerna jag har i livet.

Pendeltåg, tvärbana. Snart framme.


Dagens Hurtbulle

Det har jag då aldrig kunnat utnämna mig själv till, men här sitter jag på bussen på väg till gymmet igen och det känns fantastiskt!
Ikväll har jag intro och imorgon börjar jag jobba. Ett år och fyra månader har jag varit hemma, bortsett från en misslyckad arbetsträning i somras. Åh så nyttigt det varit, och jag är glad för att det känns så bra att börja jobba igen. Tillbaka in i sälj, en produkt som känns ärlig och bra vid första intrycket, en arbetsplats, arbetskamrater.. Ett vuxenliv som inte bara innebär hushållssysslor. Åh.

Dessutom så började sambon på sitt drömjobb i onsdags. Det går bra nu! Jag känner medvinden och fäller ut vingarna.


Dagens Pepp!

Startar med att dra till gymmet.. Jo, jag skrev ju in mig på ett sånt förra veckan (omg!!) så nu är det lika bra att få valuta för pengarna. Känns som ett bra alternativ för mig då man inte just direkt behöver tänka alls, bara hoppa in i gruppen som består enbart av kvinnor och ge järnet i enkla maskiner. Spännande att se vad det gett på första inmätningen om en månad!

Det här veckan händer det saker!! Iihhhh så spännande det är, både för mig och sambon!


RSS 2.0