Dagens Luring

Strax efter 5 vaknade sonen så vi la oss på soffan... Konstigt att Barnkanalen visar SVT24? Det brukar ju vara väntemusik tills Bollibompa börjar. Men va fan är det här?? Klockan är inte strax efter 5, hon är halv 3!! Slutade med att vi sov på soffan. TRÖTT idag kan jag lova!!

Bara hålla tummarna nu att paketet kommer imorn ( posten säger att det är i Sthlm) så är alla klappar utom sambons färdiga. Skönt!!


Dagens Men Va Fan

Fick nyss höra av min treåring att han druckit vuxendricka (julmust) på dagis.

Gissa varför han kallar det vuxendricka?

No further explanation required..


Dagens Tråk

Gjorde en beställning på ellos i måndags betalade extra för expressleverans eftersom det är julklappar i paketen... Senast onsdag 15.00 skulle jag ha mina grejer. 13.45 fick jag ett sms om att det kommit så jag hämtade innan sonen skulle hem från dagis, bara för att upptäcka att endast 1 av tre paket kommit!! Ringer upp och får veta att dom skickas från ett annat lager och därför inte skickade med alla andra varor. Va fan?! Hur ska jag göra i jul nu då när TRE rätt viktiga julklappar saknas? Tjejen kunde inte lova att det skulle komma till på fredag heller. SUCK. Vi åker ju upp till Hudik hela julen!


Dagens Götta

Snabba chokladmuffins med hallon. Mmm, mumsigt!!

Under bakningens gång insåg jag att mjölken var slut, så jag tog i lite vaniljyoghurt istället... Sen har kakaon helt plötsligt försvunnit så jag improviserade med oboy.

Tryckte två stycken inom loppet av fem minuter, mätt och nöjd kunde man (sambo och svåger) sedan iaktta mig bli tyngre på ögonlocken med gigantiska muffinssmulor i kragen. Sexigt.

Gudomligt gott och extremt lätt var det i alla fall.


Dagens Sötaste

Är självklart den lilla pepparkakan som satt längst ute på kanten, i overall och tunn pepparkaksmössa men utan halsduk och fångade snöflingor på tungan medan alla kompisar sjöng. Åh så min kärlek pulserar när jag ser honom!

Hade verkligen velat gå och kolla på ett luciatåg idag, men det som var i kyrkan bredvid (det som sonen kallar Maktens Torn) hade bara klockan sju imorse och jag är för lat för att leta reda på en annan. Bor man granne med en kyrka får den räcka, än så länge har jag inte ens varit in i den..

Men lucia. Åh. Jag blir varm i kroppen och myser mig igenom hela dagen, hur mycket stress, terapi och tvätt jag än har så är det ett konstant lugn i mig idag. Vackra lucia, vackra sånger, levande ljus. Mmmmm. Glad lucia på er alla fina.


Dagens Bus

Tre dagar med barnvakt

1. Äta pappas captain crunch

2. Dricka varm oboy

3. Kolla på Svamp-Bob

Min son har haft det bra i helgen :-)


Dagens Resa

Vi åker till Amsterdam!!

Världens bästa lillasyster och svåger är barnvakt i TRE nätter och vi ska bo fyrstjärnigt i Amsterdam.

Insåg på vägen hit till Arlanda att sist vi åkte ensamma utomlands var 2008.. Verkligen på tiden!

Tjing tjing, vi ses på söndag!!


Dagens Tack

Går till min älskade son, som tillät mig att övertala honom att stanna hemma idag. Visserligen fick jag muta med chokladbollsbak, men vad gör det när jag slipper ge mig ut i the snöstorm of the year.

Förutom chokladbollarna på schemat kommer farbror på besök... Det var något om Zombie och Manson tung gung... Hoppas de har roligt, yr.no sa att det skulle sluta snöa till kvällen.

Imorgon flyger vi till Amsterdam!! Wiiieeee! Snön får sluta vräka ner som det är sagt, så vi kommer iväg. Tre dagar, tre nätter bara jag och min sambo på äventyr. Fantastiskt kommer det att bli! Sen att åka ifrån snön gör ingenting heller ;)

Dagens Ord

Kärlek har varit i mitt huvud hela dagen, fast på det mindre bra sättet. Jag har det ju ordnat om mig och så, på mig går det ingen nöd. Men jag kan inte låta bli att fundera, hur stark kan en kärlek egentligen vara? Vad är det som gör att man släpper allt och följer hjärtat? Hur reagerar hjärtat när enorm kärlek inte blir besvarad i samma grad som man ger? Vilka förhårdnader byggs upp för att slippa inse det oundvikliga -hur kan hen leva vidare med vetskapen om att det finns en kärlek, större i alla breddgrader, som hen aldrig kommer att få uppleva eftersom hens livskamrat redan upplevt det med någon annan?
Hur långt kan instinkt ta oss, när är själen uttröttad av att försöka hela det som någon annan, nån som är så älskad, har förstört? Är det ens möjligt att vars ärlig mot sig själv och fortsätta att leva i en sådan relation?
Jag har alltid tyckt att man inte ska ge sig förns man får det man förtjänar, men vad man förtjänar avgörs av hjärtat och om hjärtat bestämt sig för någon som inte kan älska i samma utsträckning, då förstår jag att det blir svårt att välja.
 
Med sitt livs stora kärlek, fast inte vara lika älskad tillbaka
 
Eller utan. Utan allt.

Dagens Pyssel

Jag ville vara en god mor och sysselsätta min son med julpyssel -bland det bästa jag visste när jag var liten. Nu blev det inte riktigt som jag tänkt mig, det var ju roligare för honom att pyssla själv än att arbeta efter en mall.
Så, jag pysslade själv. Pluggade i julmusik i lurarna, rätt mysigt det med.


RSS 2.0